detector.media
11.01.2013 16:12
Харківська журналістка заявляє про погрози
«Я вважаю, що до погроз можуть бути причетні працівники міліції», - пише Жанна Титаренко

Харківська журналістка Жанна Титаренко заявляє, що з 19 грудня 2012 року отримує погрози вбивством, з приводу чого звернулася до міліції та прокуратури. У своїх заявах вона вимагає припинити погрози й запобігти подальшим перешкоджанням її журналістської діяльності. Про це йдеться в її колонці на сайті «Справжня варта».

 

За словами журналістки, у ніч з 5 на 6 січня вона почула сильний грюкіт у вікно, матюки й погрози: «.... Убью... !» Регулярні паперові листівки з погрозами вона почала отримувати з 19 грудня 2012 року, і за цей час додому до неї двічі приходили працівники міліції.

 

Жанна Титаренко стверджує, що все це почалося після публікацій про діяльність працівників міліції з розслідування зникнень 20-річних юнаків, чий чистий одяг і неопізнані тіла видавали родичам за кілька тижнів, заявляючи, що вони загинули в ДТП. За даними журналістки, перший юнак зник після того, як його затягли до автівки представники міліції.

 

«Я вважаю, що до погроз можуть бути причетні працівники міліції», - пише пані Титаренко.

 

Однак це не єдині гострі теми, що вела журналістка на сайті «Справжня варта» протягом останніх місяців. Зокрема, вона писала про судове засідання у справі щодо побиття членами організації «Патріот України» історика Олексія Корнєва. «Пам'ятаю, що після цього судового засідання до мене підходили члени організації "Патріот України" та їх прихильники. Вони лаялися і сказали, що забороняють мені про це писати й ходити на наступні судові засідання», - згадує журналістка.

 

«Детектор медіа» звернулася із запитом до відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Харківській області з приводу заяви Жанни Титаренко та очікує на відповідь.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY