detector.media
09.01.2013 11:19
Державна реєстраційна служба купила ПО для моніторингу ЗМІ за 589 тис. грн.

Державна реєстраційна служба України в наприкінці минулого року за результатами тендерів уклала угоди на придбання комп'ютерних програм, які мають моніторити повідомлення про закупівлі Держслужби та згадки про неї  у засобах масової інформації. Вартість програмного забезпечення, придбаного без передавання права власності, склала 589 тис. грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

Держслужба заплатила ПрАТ «Фінпорт Текнолоджіс Інк.» 320 тис грн. за програму, яка може заносити у базу даних публікації з різних джерел, оцінювати інформаційну активність, аналізувати позитивні та негативні публікації, тощо.

 

Ще 269 тис грн. коштувала програма ТОВ «Веб формат», яка дозволяє контролювати та аналізувати ключові показники діяльності комітету з конкурсних торгів Держслужби, а також забезпечує автоматизацію процесу підготовки необхідної документації у проведенні тендерів.

 

З моменту створення в 2011 році Державна реєстраційна служба, яка знаходиться у віданні міністра юстиції Олександра Лавриновича, провела 26 результативних тендерів на 29,78 млн грн. Тобто в середньому держслужба проводила два тендери на місяць.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY