detector.media
06.01.2013 23:26
Переможницею шоу «Голос. Діти» стала Анна Ткач
Переможницею шоу «Голос. Діти» на телеканалі «1+1» стала семирічна Анна Ткач. Про це в ефірі каналу 6 січня оголосили ведучі проекту Андрій Доманський і Катерина Осадча.
 
 
 
 
 
Анна Ткач - киянка. Із усіх музичних стилей надає перевагу джаз, на який підсадив її тато. Вокалом почала займатися за два тижні до старту проекту. Перемогла у шоу «Голос. Діти» із 60-ма відсотками глядацьких голосів.
 
 
За правилами шоу, переможець шоу одержить відразу три професійних нагороди: контракт з найбільшою компанією звукозапису Universal Music Group, курс навчання в Музичній академії Лос-Анджелеса LAMA і грант у розмірі 50 тис. грн. 
   
Як повідомляла «Детектор медіа», до фіналу шоу увійшли по три найсильніших вокаліста з команд тренерів. Тіна Кароль  визначила найкращими Соломію Лук'янець, Микиту Кіоссе і братів Мандрікових, Олег Скрипка - Машу Кондратенко, Єву Панаріну та найменшу учасницю шоу Анну Ткач. У Світлани Лободи до трійки лідерів потрапили Вікторія Литвинчук, Еліна Сосновська та Юрій Привика.
 
Найкращого вокаліста у кожній трійці обирали глядачі. До суперфіналу вийшли Еліна Сосновська із команди Світлани Лободи, Анна Ткач (Олег Скрипка) та Соломія Лук'янець (Тіна Кароль).
 
Після визначення суперфіналістів вони виступали у оандемі зі своїми тренерами, а глядачі обирали переможця.  
  
«Детектор медіа»
Фото -  http://golosdity.tv
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY