detector.media
02.01.2013 11:30
Компанія Film.ua продала свої фільми та серіали у Казахстан

Film.ua Distribution підписала контракт з «Сьомим каналом» (Казахстан) на продаж 20 фільмів зі свого каталогу. Про це йдеться на сайті компанії.

 

Серед стрічок, якими зацікавились у Казахстані, є серіал «По закону», знятий на замовлення каналу ICTV за хорватським форматом KRIM TIM 2 (K.T.2), який вийшов в ефір у 2010 році. Також до пакету увійшли фільми «Вихід» (2008), «Відлига» (2008), «Все не випадково» (2008), а також серіал «Європейський конвой» (2003).

 

«Сьомий канал» існує у Казахстані з 2009 року.

 

Як звертає увагу кінокомпанія, останнім часом Казахстан проявляє великий інтерес до кінематографа і телевізійних програм українського виробництва.

 

Так на Першому каналі Євразія виходили такі серіали як «Ластівчине гніздо» (виробництво Friends Production, дистрибуція Film.ua Distribution) та «Лист очікування» (виробництво Film.ua та Шпиль, дистрибуція Film.ua Distribution), нещодавно відбулася прем'єра фільму «Таємничий острів» (виробництво Film.ua, Pronto film, дистрибуція Film.ua Distribution). На телеканалі КТК прем'єра серіалу «Жіночий лікар» (виробництво Film.ua, ISTIL, Prima-film, дистрибуція Film. ua Distribution) пройшла навіть раніше, ніж у Росії та Україні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY