detector.media
26.12.2012 12:45
Незалежна асоціація телерадіомовників вітає призначення нового складу Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації
ПРЕС-РЕЛІЗ

Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) вітає призначення нового складу Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації та закликає депутатів прислухатись до рекомендацій галузевих організацій та третього сектору.

 

Асоціація сподівається, що Голова комітету, Микола Томенко збереже практику ефективної  співпраці із громадськістю та галуззю, яка була притаманна комітету у період його попереднього головування.  А також має надію, що члени комітету будуть підтримувати позитивну практику, оскільки необхідність залучення громадськості до законодавчого процесу була задекларована всіма політичними силами, представленими в Верховній раді.

 

НАМ нагадує новообраним членам комітету, що напередодні виборів низка громадських організацій затвердила Декларацію про інформаційну політику, яка містить керівні принципи державного регулювання діяльності ЗМІ. Пропонуємо Комітету у новому складі обговорити цей документ на першому засіданні та використовувати при плануванні своєї подальшої роботи.

 

Також сподіваємося, що перший заступник голови комітету Олена Бондаренко, зможе успішно закінчити роботу над новою редакцію ЗУ «Про телебачення і радіомовлення», що була розпочата у 2012 році, та готові усіляко підтримувати подальшу роботу.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY