detector.media
25.12.2012 18:32
СТС закрив шоу Тіни Канделакі «Найрозумніший»
СТС закрив шоу Тіни Канделакі «Найрозумніший»

Російський телеканал СТС закрив дитяче шоу «Найрозумніший», яке вела Тіна Канделакі. Про це  йдеться у прес-релізі компанії пані Канделакі «Апостол медіа», повідомляє lenta.ru.

 

«На телебаченні залишається усе менше інтелектуальних програм, а ніша подібного контенту для дітей взагалі залишиться незайнятою.  Телеканалам зручніше підлаштовувати програмну політику під більш дорослу і менш вибагливу аудиторію, хоча навіть з фінансової точки зору це не можна назвати оптимальним рішенням», - наголосила Тіна Канделакі.

 

«Апостол медіа» наголошує, що СТС останнім часом відмовляється від багатьох програм, що принесли йому популярність, заради більш прибуткових форматів.

 

Шоу «Найрозумніший» у 2003 році запустили канали СТС та «1+1» за  форматом компанії Celador  - Brainiest. Згодом «1+1» відмовився від проекту, і «Найрозумніший» перейшов на «Інтер». Останнім часом шоу виходить у ранкових слотах у  суботу.

 

Нагадаємо, Тіна Канделакі планувала залишити телеканал СТС і шоу «Найрозумніший» у грудні 2011 року.  Ведуча заявила, що не може більше залишатися на телеканалі після того, як її колега по СТС Михайло Шац публічно звинуватив пані  Канделакі у спробі доносу на нього керівництву каналу через його опозиційну діяльність. Тиждень потому Тіна Канделакі заявила, що залишиться на телеканалі заради дітей: за її словами, вона отримала безліч листів від батьків, діти яких беруть участь у програмі «Найрозумніший».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY