detector.media
25.12.2012 11:43
Дитячий телеканал «Плюсплюс» запустив свій сайт

24 грудня канал «Плюсплюс» запустив сайт -  plus-plus.tv. Про це повідомляє прес-служба «1+1» медіа».

 

У дизайні сайту використовувались «образи корпоративних героїв».

 

 

На інтернет-ресурсі можна подивитись програму телепередач, а за допомогою фільтру - познайомитись з описом усіх програм, фільмів і мультфільмів, які транслює канал.

 

У грудні  «Плюсплюс»  також провів опитування серед глядачів щодо їхніх програмних уподобаннь і запропонував обрати мультфільми і фільми, які б вони хотіли подивитись на зимових канікулах. Переможцем став мультсеріал «Чорний Плащ» виробництва студії «Дісней» (33 405 голосів), на другому місці - мультфільм «Оггі та кукарача» (27 180 голосів), на третьому - мультсеріал «Канікули в Простоквашино» (15 150 голосів).

 

«Як і будь-якому каналу, нам дуже важливо розуміти вподобання аудиторії. І якщо рейтинги фільмів і серіалів проходять на постійній основі, то з рейтингом дитячого контенту ми стали першими за тривалий період часу. Крім того, важливо, що навіть для такого сімейного каналу як «Плюсплюс» нам уже вдається робити інноваційні речі та інтегрувати ТБ і Інтернет. Сподіваюсь, це лише початок нашого діалогу з глядачем, адже ми розуміємо, як йому важливо бути почутим і раді надати для цього усі можливості», -  зазначила  генеральний продюсер каналу Іванна Найда.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY