detector.media
21.12.2012 17:41
«Медіа інвест груп» задоволений порталом «Экономические известия» і не планує скорочувати журналістів

Президент  холдингу «Медіа інвест груп» Юрій Лобко заявляє, що портал Eizvestia.com («Экономические известия»)  є прибутковим проектом, і найближчим часом скорочень  у колективі не планується. Про це він сказав у відповідь на  запитання щодо можливого закриття порталу. Цю інформацію «Детектор медіа» отримала із джерел у редакції .

 

«Змін у складі колективу, як і у будь-якій іншій організації, не уникнути. Персонал, який  працює достатньо ефективно, продовжить працювати.  Наша кадрова політика не відрізняється від інших організацій», - сказав пан Лобко.

 

За словами Юрія Лобка,  наступного року редакція Eizvestia.com продовжить роботу у нинішньому складі.

 

При цьому він достатньо позитивно оцінює успіхи видання: «Якщо говорити про листопад, то портал і редакція   «Экономических известий» є прибутковою структурою. Це на сьогодні. Як буде наступного року?  Усе залежить від того як розвиватиметься ситуація на  ринку».

 

Юрій Лобко також додав, що  поки що не планується змін і на самому порталі.

 

«На сьогодні ми достатньо успішні, щоб  радикальним чином щось змінювати. Ми ефективні з огляду на фінансові показники. Якщо чотири місяці назад у  нас було близько 30 тисяч відвідувачів, то зараз ми вийшли на показник 80 тисяч. Якщо чотири місяці назад у нас було 120 тисяч переглядів, то на сьогодні - 260 тисяч.   І фінансові і рейтингові показники у середньому ми збільшили у 5-6 разів», - сказав пан Лобко.

 

Нагадаємо, на початку грудня з порталу Eizvestia.com («Экономические известия») було звільнено частину журналістів.

 

Кадрові зміни почалися в «Экономических известиях» в липні після закриття газети і переходу видання в онлайн. Було звільнено частину співробітників, чия робота була пов'язана з випуском паперового видання. Після цього звільнилися «за згодою сторін» частина журналістів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY