detector.media
20.12.2012 16:49
У новорічну ніч «Інтер» покаже старі мюзикли та «вогники»
У новорічну ніч «Інтер» покаже старі мюзикли та «вогники»

31 грудня телеканал «Інтер» покаже повтори новорічних «вечорів» та мюзиклів. Про це «Телекритиці» повідомили в прес-службі каналу.

 

Зокрема в цей день вийде мюзикл «За двома зайцями» (виробництво Star Media). Уголовних ролях: Максим Галкін, Алла Пугачова, Андрій Данилко, Ольга Сумська та інші. Нагадаємо, прем'єра мюзиклу відбулася у 2004 році.

 

Також у цей день «Інтер» покаже минулорічний проект телеканалу «Россия» «Новорічний вечір с Галкіним і Басковим». Ведучі святкового концерту Максим Галкін та Микола Басков разом із зірковими гостями Лолітою, Ані Лорак, Дімою Біланом, Володимиром Зеленським та іншими проводжають рік, що минає.

 

Вийде в ефір мюзикл «Новорічні свати», створений «Студією Квартал 95» у 2010 році. У головних ролях: Федір Добронравов, Тетяна Кравченко, Анатолій Васильєв, Соня Стеценко, Філіп Кіркоров, Віра Брежнева, Ані Лорак, Потап та інші українські та російські зірки.

 

Також упродовж дня канал покаже культові радянські фільми «Любов і голуби», «Карнавальна ніч», «Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шуріка».

 

Світлана Мажуріна, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY