detector.media
19.12.2012 18:10
У новорічну ніч «1+1» покаже «Вечірній квартал» (ВІДЕО)

У новорічну ніч «1+1» випустить в ефір «Вечірній квартал», який розпочнеться увечері 31 січня і продовжиться після виступу Президента України. Про це «Телекритиці» повідомили в прес-службі каналу.

 

У новорічному випуску будуть виступи Валерія Леонтьєва, Анжеліки Варум, Леоніда Агутіна, Сергія Лазарєва, Ані Лорак та інших.

 

Напередодні Нового року канал покаже фільми «Іронія долі, або З легкою парою!» та «Іронія долі. Продовження».

 

У святкові дні на «1+1» вийде в ефір «Новорічний парад зірок», ведучими якого виступлять два гумористи - Максим Галкін та Володимир Зеленський. Виступатимуть на концерті відомі українські та російські виконавці: Микола Басков, Філіп Кіркоров, Лоліта, Анжеліка Варум, Ані Лорак та інші.

 

Також у святкові дні транслюватиметься програма «Розсміши коміка», 4 фільми комедії «Один вдома», мультфільм «Льодовиковий період» і біографічний фільм «Джулі і Джулія: Готуємо щастя за рецептом» з Меріл Стріп і Емі Адамс. Фільм розповість про секретарку Джулі Пауелл, яка упродовж року намагається приготувати 524 страви за рецептами, які описані в книзі Джулії Чайлд «Як оволодіти мистецтвом французької кухні».

 

6 січня о 20:00 в ефірі вийде гала-концерт «Голос. Діти», в якому буде оголошений переможець шоу.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY