detector.media
19.12.2012 17:58
«Україна» в новорічну ніч покаже російський «Блакитний вогник»
«Україна» в новорічну ніч покаже російський «Блакитний вогник»
Також в ефірі – новорічні спецвипуски «Говорить Україна», «Пісня року 2012», фінал «Джамайки» та інші спецпроекти

У новорічну ніч телеканал «Україна», не змінюючи своєї традиції, покаже святковий російський «Блакитний вогник». Про це повідомили в прес-службі каналу, відповідаючи на запит «Детектор медіа».

 

Відзначимо, що прем'єрні російські «Блакитні вогники» канал «Україна» показує з 2007 року.

 

У перших числах 2013 року глядачі «України» також побачать російську «Пісню року 2012», у якій, утім, виступатиме чимало українських виконавців.

 

Передноворічний і новорічний ефір телеканалу «Україна» підтримані промокампанією «Свято без меж». Це низка прем'єрних святкових шоу, серіалів, фільмів і програм. Прем'єрам передує зміна оформлення ефіру каналу - серія нових зимових заставок про сніговичків, що стартувала в ефірі 15 грудня.

 

З нагоди зимових свят канал «Україна» зняв серію спеціальних передноворічних випусків ток-шоу «Говорить Україна», в яких розповість, як змінилося життя героїв попередніх випусків програми. У студії відбудуться «новорічні дива» - збудуться найзаповітніші мрії героїв програми, стверджують у прес-службі. Також «Говорить Україна» готує спеціальний сюрприз до Різдва.

 

У новорічні свята наблизиться до гепі-енду серіал власного виробництва «України» - «Джамайка». Услід за ним, у січні, стартує прем'єрний серіал «Нерівний шлюб».

 

Також канал покаже епізоди своїх серіальних хітів - «Глухар. Знову Новий!», «Відділ. Знову Новий». Також нон-стоп в ефірі каналу вийде ще один новорічний продукт - «Дуже Новий рік» за участі Максима Аверіна з «Глухаря» і Вадима Демчога з «Інтернів».

 

На 31 грудня «Україна» підготувала прем'єру авантюрної комедії «День Додо» про новорічні пригоди охоронця музею, якому доведеться самому протистояти грабіжникам, які переодяглися в артистів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY