detector.media
19.12.2012 14:28
«Рада» «зникла» в мережі «Волі» в Дніпропетровську, тому що в неї змінився канал конвертації
За даними Нацради, «Раду» ретранслюють усі провайдери, які ведуть діяльність

Парламентський телеканал «Рада» 18 грудня зник у мережі компанії «Воля» в Дніпропетровську. Про це на засіданні повідомили члени Нацради з питань телебачення і радіомовлення.

 

Проте Раду» не вимикали - у неї просто змінився канал у кабельній мережі, повідомила представник компанії «Воля». «Ми включали розширену універсальну послугу з цифрових каналів, і в нас просто змінився канал конвертації "Ради" в мережі. Абонентам просто необхідно змінити налаштування», - пояснила вона.

 

За даними Нацради, станом на 19 грудня телеканал «Рада» ретранслюють усі кабельні мережі, які ведуть діяльність, повідомив на брифінгу голова Нацради Володимир Манжосов.

 

Не ретранслюють «Раду» 2 провайдери в Криму, 1 у Житомирській області, 2 в Луганській, 7 у Сумській, 2 в Харківській, 3 в Херсонській, 1 у Черкаській, 1 у Києві і 3 в Севастополі. Усі ці компанії або не здійснюють наразі свою діяльність, або нещодавно отримали ліцензії та ще не розпочали надання послуг, уточнив пан Манжосов.

 

Нагадаємо, що у 2003 році Національна рада своїм рішенням рекомендувала провайдерам включати канал «Рада» до універсальної програмної послуги, хоча за законом цей канал до неї не входить. І більшість провайдерів дотримуються цієї рекомендації.

 

18 грудня народний депутат Микола Томенко заявив, що Нацрада після обмеження трансляції каналу ТВі «взялася» відключати і парламентський телеканал «Рада». Нацрада спростувала цю заяву.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY