detector.media
19.12.2012 12:22
На пітчингу «Держкіно» презентували продовження «Як козаки» та мультфільм для дорослих

18 грудня на пітчингу Держкіно було представлено два мультиплікаційних проекти, які, за словами їх творців,  можуть невдовзі з'явитись в ефірі на українських телеканалах.

 

«Команда Г» - 8-серійний комедійний анімаційний серіал для дорослих. Хронометраж кожної серії - 11 хвилин. Цільова аудиторія - чоловіки. Режисер - Адріан Сахалтуєв, виробництво - компанія «Сахалтуєв продакшн компані». Творці  серіалу переконані, що він має виходити у праймі.

 

Пан Сахалтуєв  заявив під час пітчингу, що компанія має попередню  домовленість з телеканалом «Україна» і російським «2х2». У прес-службі телеканалу поки що цю інформацію «Детектор медіа» не підтвердили.

 

Ще один  новий проект - «Як козаки...», що є продовженням знаменитого анімаційного серіалу Володимира Дахна. Передбачено 13 епізодів, хронометраж кожної серії - 13 хвилин, серед них заявлені такі: «Як козаки у Єгипті відпочивали», «Як козаки японцям допомагали». Виробництво здійснює  «Українська студія анімаційних фільмів». Режисер - Олександр Вікен. Автори сценарію нової версії - квкашники Андрій Куц та Денис Цікановський. За словами представників студії, у них вже підписаний договір із правонаступницею - дочкою Володимира Дахна на використання героїв анімації.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY