detector.media
18.12.2012 18:41
Манжосов стверджує, що Нацрада не причетна до виключення каналу «Рада»
І буде жорстко реагувати на такі факти

Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов спростував заяву народного депутата Миколи Томенка про те, що Нацрада відключає телеканал «Рада» в кабельних мережах.

 

«За інформацією керівника каналу "Рада", відключення трапилося в якомусь районі Дніпропетровська. Ніяким чином Нацрада не ініціювала таких дій. Навпаки, існує рішення Нацради, згідно з яким цей канал є обов'язковий для показу у всіх кабельних мережах. Його не включено до універсальної програмної послуги, але він повинен бути в соціальному пакеті, який іде відразу після УПП. Можливо, в якомусь районі кабельний оператор перекинув цей канал з одного пакета до іншого. Ми завтра будемо з'ясовувати, де і чому це відбулося і, звичайно, будемо дуже жорстко реагувати. Нацрада намагається забезпечити перегляд цього каналу всіма абонентами кабельних мереж», - сказав Володимир Манжосов у коментарі «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, Микола Томенко сьогодні, 18 грудня, заявив, що Нацрада після обмеження трансляції каналу ТВі «взялася» відключати і парламентський телеканал «Рада».

 

За інформацією прес-служби Томенка, виключення телеканалу «Рада» із так званого соціального пакету в деяких областях України не є випадковим. Нібито відключення відбувається на підставі рішення Нацради, згідно з яким, до соціального пакету, тобто переліку обов'язкових для показу каналів кабельними операторами, уведені інші канали, «близькі до влади та з надзвичайно низьким рейтингом». На думку народного депутата, «це означає, що з нового року, якщо ситуація не зміниться, парламентський телеканал "Рада" може зникнути із соцпакету і збережеться лише у супутниковому телебаченні».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY