detector.media
18.12.2012 11:17
Творче об'єднання на Новому каналі очолила Вікторія Бурдукова
Творче об'єднання на Новому каналі очолила Вікторія Бурдукова

З 2013 року виробничий департамент Нового каналу починає роботу в режимі творчих об'єднань. У зв'язку з цим на каналі відбулися кадрові перестановки. Вікторія Бурдукова залишила посаду директора комерційного департаменту та очолила творче об'єднання. Про це інформує прес-служба каналу.

 

Після призначення Вікторія Бурдукова розповіла про причини кадрових перестановок на Новому каналі.

 

«Я працюю на Новому каналі з 1998 року. Весь цей час сфера моєї діяльності була пов'язана з рекламою. Починала рекламним агентом, так тоді це називалося, і доросла до директора Комерційного департаменту. За 14 років цю сферу я вивчила досконально. Мені захотілося спробувати щось нове. З цієї причини більше року тому звернулася до керівництва каналу з проханням дати мені можливість спробувати себе в ролі керівника проекту «Ревізор». В результаті наших спільних зусиль Новий канал удостоївся премії «Телетріумф-2012» і отримав зірку першої величини в особі Ольги Фреймут. У якийсь момент стало зрозуміло, що неможливо ефективно поєднувати творчу роботу і обов'язки директора Комерційного департаменту. Генеральний директор Нового каналу Володимир Локотко дав мені воможность зробити вибір. І я зробила його на користь творчості», - сказала Вікторія Бурдукова.

 

Вакантну позицію директора комерційного департаменту зайняла Олена Кучеренко.

 

«Я була керівником спонсорських проектів в Департаменті спонсорства StarLight Brand Content. Надійшла пропозиція очолити Комерційний департамент Нового каналу, і я з радістю погодилася. Я вже працювала на Новому каналі з 2004 по 2007 рік в якості провідного спеціаліста з медіапланування в службі реклами. Тому без перебільшення можу сказати, що Новий канал є для мене рідним», - сказала Олена Кучеренко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY