detector.media
17.12.2012 15:35
Аваков може припинити друк газети «Главное» через фінансові проблеми

Харківська газета «Главное» може перестати виходити в друкованому вигляді і залишиться тільки в електронній версії через фінансові проблеми. Про це повідомив журналістам у Харкові власник видання, народний депутат, керівник Харківської обласної організації ВО «Батьківщина» Арсен Аваков, пише видання STATUS QUO.

 

«Медіа-холдинг зазнав серйозні, неадекватні удари. Ми були змушені серйозно скорочуватися. У нас немає ефірного мовлення. Але ми продовжуємо судові процеси в усіх напрямках і ми їх не зупинимо. Рано чи пізно це скінчиться справедливо», - заявив пан Аваков.

 

«Ми маємо намір залишатися у всіх секторах медіа-простору. Ми думаємо, як ми будемо трансформувати друковану газету «Главное». В інших випадках медіа-холдинг вкрай важливий як для влади, так і для опозиції», - заявив народний депутат.

 

Арсен Аваков пояснив, фінансові проблеми його медіа-холдингу виникли через що, фінансування відбуловалось за рахунок інших видів його бізнесу. «А оскільки інших видів бізнесу у мене не залишилося, виникають складнощі», - заявив пан Аваков.

 

У минулому році, нагадує  STATUS QUO, закрилися кілька медіа-ресурсів, які пов'язують з ім'ям Авакова. Це газета «П'ятниця», прес-центр «Майдан Свободи», служба новин «Харківські новини». Служба новин АТН припинила мовлення на регіональних каналах, перестав також мовити телеканал А/ТВК. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY