detector.media
17.12.2012 11:15
Megogo.net повідомляє про придбання прав на анімацію «Київнаукфільму»

Київська студія мультиплікаційних фільмів «Київнаукфільм» надала онлайн-кінотеатру Megogo.net права на показ своїх 317 мультфільмів. Про це повідомляє піар-служба Megogo.net.

 

Переважна частина відео-контенту - виробництво радянського періоду. Це повнометражні та короткометражні мультфільми «Лікар Айболить», «Петрик П'яточкін», «Капітошка», «Острів Скарбів», а також, багатосерійна анімація «Пригоди капітана Врунгеля», «Як козаки ...».



Megogo.net придбав також для показу мультфільми, зроблені в період незалежності України: «Будиночок для Равлики», «Війна Яблук і Гусениць», «Коп і Штик - Завзяті Кроти», «Курка, яка несла різну відсебеньки »,«Чого в лісі не буває» та інші.



Більшість мультфільмів доступні на  онлайн-кінотеатрі в оригінальній версії - українською мовою. Перегляд анімації з каталогу «Київнаукфільм» є безкоштовним і призначений для користувачів всіх 15 країн пострадянського простору.



Раніше Megogo.net вже придбав права на показ більше 800 мультфільмів іншої відомої студії - «Союзмультфільм». Їх перегляд став одним з найбільш затребуваних на ресурсі. За оцінками адміністрації відео-сервісу, нові придбання завоюють не меншу популярність у глядачів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY