detector.media
14.12.2012 14:23
Газета «День» оновила сайт і буде працювати у «форматі 5D»

Газета «День» оновила свій сайт. Про це повідомляє видання. Наразі оновлена версія перебуває на стадії тестування і працює у бета-режимі. В розробці сайту одним з пріоритетів, за інформацією видання, було налагодити «динамічний та ефективний зворотній зв'язок із читачем».

 

За словами головного редактора видання Лариси Івшиної,  редакція газети працюватиме у «форматі 5D». Окрім випуску щоденної газети та підтримки традиційних проектів (фотовиставки, Бібліотеки, Літньої школи журналістики), значна увага приділятиметься інтерактивним медіа-платформам. Серед них: «Самоосвіта он-лайн» і проекти, що реалізовуються на сайті «Україна Incognita» - «Інтелектуальна карта України», «Віртуальні екскурсії українськими музеями», і, власне, оновлена версія сайта газети.

 

«Сайт «Дня» розроблено за кращими зразками світових онлайн-ЗМІ. Ми прагнули якнайкраще поєднати новинний та газетний контенти і при цьому зберегти унікальність кожного з них. В Україні видань, що працюють за таким принципом, практично немає. Для створення сайта саме на такій основі були всі передумови. Адже «День» створює багато власного унікального продукту. Разом з тим ми не можемо не реагувати на сьогоднішні виклики - час вимагає від нас динаміки, щоденного цікавого контенту, врешті нових форм подачі матеріалу; і новий сайт дає нам таку можливість», - сказав веб-редактор сайта Артем Жуков.

 

За його словами, ключові характеристики, яким відповідає оновлений портал це - візуалізація контенту та інтерактив.

 

Нагадаємо,  видання  анонсувало запуск нового сайта під час відкриття фотовиставки «День-2012».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY