detector.media
11.12.2012 16:28
Микола Картозія: українське телебачення зараз набагато цікавіше за російське
Микола Картозія: українське телебачення зараз набагато цікавіше за російське

Президент російського телевізійного холдингу «Проф-медіа ТВ» (ТВ-3, «2х2» і MTV Russia, який наступного року переформатують на телеканал «Пятница») Микола Картозія вважає українське телебачення цікавішим за російське. Про це він сказав в інтерв'ю російській газеті «Коммерсантъ».

 

На думку пана Картозії, традиційне музичне телебачення, побудоване навколо кліпової свідомості, як на MTV, вже не працює. І не лише в Росії, а й в Україні, в Польщі, в Європі, у всьому світі. Тож для телебачення настав час відкривати нові імена.

 

«Це працює в Україні. Там шоу "Голос" (на каналі «1+1». - ТК) іде вже третій сезон. Зараз вийшов дитячий "Голос". Це вражаюче зворушлива річ! На українському телебаченні є не лише "Голос", але цілком божественний "Х-фактор", там він у них у рази відрізняється від нашого, іде з величезними рейтингами», - розповів Микола Картозія.

 

«І взагалі українське телебачення зараз набагато цікавіше за російське», - додав він.

 

До речі, гендиректором каналу ТВ-3, що входить до складу «Проф-медіа ТВ», працює український телеменеджер Дарія Фіалко. Пан Картозія називає її «дуже сильним директором».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Коммерсантъ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY