detector.media
11.12.2012 14:58
«Шустер Life. Адреналін» на Першому каналі розгляне «справу Павличенків»

Темою випуску соціального ток-шоу «Шустер Life. Адреналін» 11 грудня на Першому національному стане «справа Павличенків». Про це повідомляє прес-служба Першого каналу.

 

Дмитро і Сергій Павличенки - за ґратами. Чому суспільство зустріло це рішення вороже? У кого були мотиви вбити суддю Зубкова, і кому заважало його правосуддя? На ці запитання стосовно «справи Павличенків шукатимуть відповідей учасники програми «Шустер Life. Адреналін», яка почнеться о 21:30.

 

Телеканал повідомляє, що у програмі «Справа Павличенків: хто "виніс вирок" судді?» родичі Сергія та Дмитра Павличенків розкажуть все, що їм відомо. Так, до розмови у студії запрошено Олексія Павличенка, дідуся Сергія і тестя Дмитра Павличенка.

 

У програмі також візьмуть участь: Геннадій Рибка, слідчий з особливо важливих справ слідчого відділу прокуратури м. Києва, Тарас Чорновіл, народний депутат Верховної Ради України VI скликання, Єгор Соболєв, журналіст, Руслана Лижичко, народна артистка України, Едуард Багіров, адвокат, правозахисник.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY