detector.media
07.12.2012 14:17
Навесні на Новому каналі стартує «Педан-Притула шоу»

Запуск авторського проекту Олександра Педана та Сергія Притули  «Педан-Притула шоу» Новий канал планує на новий весняний сезон. Про це «Детектор медіа»  розказала керівник департамент маркетингу та PR Ольга Балабан.

 

За її словами, наразі йде підготовка пілотного випуску.

 

«Педан-Притула шоу»  за форматом  - актуальне late night show, що виходитиме  щотижня. Ведучі аналізуватимуть та жартуватимуть на тему  головних подій  у країні та світі.

 

«Гостями шоу будуть ньюзмейкери тижня.  Це не лише зірки, а зовсім різні люди. Умовно кажучи, сьогодні ньюзмейкером може бути Віталій чи Володимир Кличко, а наступного тижня - доярка, яка  винайшла новий спосіб здобуття молока, - розказала пані Балабан, -  У нас будуть і гостьові студії, і скетчі на актуальні теми, і сюжети».

 

 

Нагадаємо, під час презентації медіа холдингу StarLightMedia, генеральний директор Нового каналу Володимир Локотко розказав про наміри запустити цей проект:  «Їм не дають спокою лаври Девіда Леттермана (американський комік, ведучий програми «Вечірнє шоу з Девідом Леттерманом» на CBS. - ТК) та успіх його шоу. Тому сподіваюся, що в них вийде не гірше, а може й краще».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY