detector.media
07.12.2012 11:49
М1 покаже Чемпіонат світу з брейк-дансу

У ніч з 8 на 9 грудня М1 покаже пряму трансляцію Чемпіонату світу з брейк-дансу - Red Bull BC One. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Трансляція вийде о 1.00. на Red Bull BC One змагатимуться за звання чемпіона 2012 року16 кращих брейкерів.

 

«Нинішній рік став найбільш значущим в історії чемпіонату. Більше тисячі бібоїв з усього світу билися в 60 країнах. Після 6 континентальних кваліфікацій в Північній і Латинській Америці, Східній і Західній Європі, Азії, а також вперше в Середньо-Східній Африці фіналісти зможуть поборотися проти чемпіона 2011 року  -  Roxrite (США), а також проти дев`яти кращих запрошених бібоїв», - йдеться у повідомленні каналу.

 

Під час чемпіонату судді  оцінюватимуть стратегію поєдинку, пауермуви, основу танцю, інновативність і загальний стиль. У цьому році в якості суддів виступлять зірки Red Bull BC One All star, бі-бої Neguin (Бразилія) і Taisuke (Японія), а також Moy (США), Niek (Голландія) та Storm (Німеччина).



За музичний супровід змагання відповідатиме Скім Річардс, а за словесний супровід - бразильський репер Dughettu. Легенди бі-боїнгу Kwikstep і CROS1 будуть коментувати події чемпіонату.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY