detector.media
06.12.2012 18:59
Перший національний запускає нове розважальне шоу

8 грудня о 19:20 на Першому національному вийде в ефір перший випуск розважального проекту «Star-шоу». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Кожен випуск «Star-шоу», за інформацією каналу, складатиметься з десяти несхожих між собою за формою, жанром і стилістикою номерів. Всі їх виконавці - люди похилого віку. Їх фізична форма, унікальні здібності, не втрачена з роками майстерність, бадьорість духу повинні, на думку авторів проекту, наочно продемонструвати головну ідею програми: «Старість - не привід для зневіри і песимізму, а навпаки - реальна можливість довести, перш за все самому собі і, звичайно, навколишнім, що життя має бути сповнене життєлюбством і оптимізмом».

 

Під час шоу в телевізійній студії будуть присутні глядачі та дві групи експертів. Одна група (умовно «ХХ століття») буде представлена заслуженими й авторитетними представниками шоу-бізнесу у віці. У другу групу (умовно «ХХІ століття») увійдуть відомі люди естради і медійного світу молодшого віку. Експерти не будуть оцінювати номери учасників шоу, але з позицій свого віку, знань і досвіду будуть коментувати кожен виступ і давати поради.

 

Ведучими проекту «Star-шоу» будуть Ніка Сінічкіна і Ілля Ноябрьов, Володимир Моїсеєнко та Володимир Данилець.

 

Після виходу програми в ефір протягом місяця телеглядачі голосуванням оберуть трійку переможців. Після циклу в три місяці і, отже, трьох випусків програми, будуть відібрані дев'ять номерів для участі у заключному гала-концерті. Право вибрати десятий номер для участі в гала-концерті, який не пройшов за результатами голосування, отримають експерти.

 

Переможець «Star-шоу» отримає головний приз і звання «Суперстар».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY