detector.media
03.12.2012 20:05
З «Экономических известий» звільнено частину журналістів
Відбувається кадрова оптимізація

З порталу Eizvestia.com («Экономические известия») звільнено частину журналістів. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив головний редактор Дмитро Горюнов. «Ніякої кризи чи скорочень немає, відбувається кадрова оптимізація», - сказав він.

 

Наприкінці минулого тижня з редакції, як уточнив пан Горюнов, пішли четверо людей. На порталі залишається працювати близько 16 осіб. Кадрові зміни не остаточні - процес триває. Людей звільняють не за скороченням, а «за згодою сторін». Але, за словами джерела ТК, звільнені  співробітники отримали компенсації. «Розходилися ми гарно, цивілізовано», - говорить джерело.

 

«Ми переглянули тематику, як що читають, подивилися, які теми треба посилити, від яких можна відмовлятися, наприклад, спорт і культуру в нас менше читали», - пояснює причини оптимізації головред.

 

Однак журналіст Реґіна Дацюк написала у Facebook, що розформовано відділ «Фінанси».

 

«Формулювання такого немає, просто пішло пару людей, у кожного свої причини. Розформуванням відділу це не можна назвати. Залишаються штатні співробітники, є люди, які нам на аутсорсі пишуть. Від фінансів ми не збираємося відмовлятися», - запевнив пан Горюнов.

 

Кадрові зміни почалися в «Экономических известиях» в липні після закриття газети і переходу видання в онлайн. Було звільнено частину співробітників, чия робота була пов'язана з випуском паперового видання. Після цього звільнилися «за згодою сторін» частина журналістів.

 

1 вересня планувався перезапуск і оновлення порталу, які так і не відбулися - їх відкладено на невизначений час. «Новий дизайн готується. Робота іде. Сподіваюся, що після Нового року перезапустимося», - говорить пан Горюнов.

 

Мова про закриття проекту Eizvestia.com не йде, уточнив головний редактор.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY