detector.media
03.12.2012 15:52
Телеканал НТА покаже різдвяну збірку мультфільмів від анімаційної студії «Арт-Відео»
Телеканал НТА покаже різдвяну збірку мультфільмів від анімаційної студії «Арт-Відео»
Мета створення збірки - показати автентику українських релігійних свят у сьогоденні

Львівський телеканал НТА, доступний також на супутнику і в кабельних мережах інших міст, покаже різдвяну збірку мультфільмів виробництва анімаційної студії «Арт-Відео». Про це «Детектор медіа» повідомили в «Арт-Відео».

 

Прем'єра мультсеріалу відбудетсья під час зимових свят.

 

Проект наразі втілюється без спонсорської допомоги, і студія готова розглянути пропозиції від меценатів щодо представлення свого мультсеріалу на телевізійних екранах.

 

До збірки увійшло три серії: «Святий Миколай», «Різдво» і «Водохреща», кожна тривалістю три-чотири хвилини. Під час розвитку сюжетної лінії буде показано автентичні українські звичаї на фоні пригод головних героїв, гумору, дотепів і святкового настрою.

 

Проект має зацікавлення і схвалення з боку церкви, стверджують його творці.

 

«Основна мета створення цієї збірки - показати автентику українських релігійних свят у сьогоденні, на противагу широкомасштабній іноземній пропаганді їхнього святкування, де Святого Миколая заміняють на Санта-Клауса з "Кока-Колою" чи Дідом Морозом, походження якого є взагалі далеким від християнських традицій. Натомість в Україні існують давні традиції зимових свят, які надзвичайно оригінальні, цікаві й сьогодні напрочуд актуальним є їхнє повернення», - пояснюють творці різдвяної анімаційної збірки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY