detector.media
03.12.2012 15:44
Видання Viva.ua оновило свій сайт

3 грудня почав роботу оновлений сайт Viva.ua. Головні зміни торкнулися дизайну і користувацького інтерфейсу, поліпшено навігацію, з'явилися нові можливості для відвідувачів. Про це повідомила прес-служба видавничого дому «Едіпресс Україна».

 

«Ми вирішили оновити сайт, враховуючи останні тенденції в цифрових медіа. Тепер Viva.ua - це не просто електронне ЗМІ, що публікує новини про життя знаменитостей. Це портал для тих, хто любить гламурний стиль життя зірок і стежить за модними новинками», - сказала видавничий директор Viva! Олександра Паттурі.



На оновленому сайті з'явилось також більше мультимедійного контенту (фото і відео) і віртуальна примірювальна.

 

У планах на майбутнє - оновлення мобільних додатків для iOS і Android. Як повідомляла «Детектор медіа», на початку 2012 року сайт Viva.ua запустив додаток для Android.



Видавничий дім «Едіпрес Україна» входить до міжнародної медіа-групи «Едіпресс», головний офіс якої розташований в Лозанні, Швейцарія. В Україні видаються журнали «Единственная», «Полина», «Юна леді», «VIVA! Україна», Luxury life,«VIVA! Біографія»,Viva! Beauty,«Твій малюк»,«Хорошие родители»,«Мама і я»,«Чекаємо малюка», «Твое здоровье», « Затишна квартира»,«Приватний будинок», «Улюблена дача» та інші.

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY