detector.media
29.11.2012 18:44
Журнал «АвтоМир. Драйв» розробив додаток для користувачів iPad

Глянцевий автомобільний журнал «АвтоМир. Драйв» став доступний в цифровому форматі для користувачів iPad. Про це повідомляє сектор маркетингу и PR видавництва «Бурда-Україна».

 

Читачі знайдуть у новому динамічному додатку «АвтоМир. Драйв» для планшетів топові статті, доповнені мультимедійними можливостями, відео, фотографіями, що не увійшли до друкованої версії журналу.

 

Видавництво вважає «АвтоМир. Драйв» медійним продуктом нового покоління і прикладом успішної конвергенції друкованої та електронної версій журналу. Концепція видання спочатку розроблялася для трьох різних платформ - традиційної друкованої версії, pdf-версії для любителів читати пресу в електронних гаджетах і ексклюзивної інтерактивної версії для планшетних ПК.

 

«Наш читач звик до великих швидкостей, він живе в постійній динаміці. Все, що йому потрібно, він звик отримувати «тут і зараз» і в зручному форматі. Ми робимо все, для того, щоб дати йому те, чого він хоче. «АвтоМир. Драйв» для iPad - це концентрація найбільш цікавою і яскравою інформації з осінніх номерів журналу. У першому випуску - новинки сезону, тести кращих автомобілів, дієві поради по маршрутах подорожей у вихідні дні», - коментує головний редактор журналу Віталій Новак.

 

IPad-версія журналу «АвтоМир. Драйв» буде видаватися регулярно один раз на квартал. Перший випуск вже доступний для безкоштовного викачування в AppStore.

 

Видавництво «Бурда-Україна» створене в 1997 році. Засновник - німецький медіаконцерн Hubert Burda Media - має видавництва і компанії в 26 країнах світу. У портфоліо видавництва «Бурда-Україна» входить 47 журналів різної тематики, серед яких «Ліза», «Отдохни!», «Автосвіт», «Playboy», «MINI», «Oops!», «Моя дитина».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY