detector.media
28.11.2012 13:16
Підрахунок голосів глядачів на «Х-факторі» буде вести компанія «Делойт»

Аудиторсько-консалтингова компанія «Делойт» стала офіційним аудитором вокального шоу на каналі СТБ «Х-фактор». Про це повідомляє піар-служба компанії.

 

Фахівці «Делойт» ретельно стежитимуть за підрахунком глядацьких голосів на підтримку того чи іншого виконавця. Аудиторська компанія буде підтверджувати чесність і достовірність оприлюднених результатів.

 

«За кожного виконавця надходять тисячі голосів. Кожен голос може змінити долю співака чи співачки і обов'язково повинен бути врахований», - зазначає партнер «Делойт» Андрій Булах.

 

Нагадаємо, згідно  з правилами шоу, під час заключного відбіркового туру «Х-фактора», який транслюється в прямому ефірі телеканалу СТБ, глядачі за допомогою СМС та телефонних дзвінків віддають свої голоси за улюблених виконавців. Щотижня визначаються двоє найслабших учасників, один з яких за рішенням журі залишає шоу. Результати голосування тримаються в повній таємниці і оголошуються ведучою талант-шоу Оксані Марченко.

 

Компанія «Делойт» є офіційним аудитором національної української музичної премії YUNA, міжнародного конкурсу «Вибір року» та глядацького голосування Одеського міжнародного кінофестивалю. Крім того, компанія забезпечує прозорість підрахунку голосів міжнародної премії «Греммі». На українському ринку «Делойт» працює з 1996 року, надає бізнесу послуги в галузі аудиту, консалтингу, корпоративних фінансів, оцінки, управління ризиками і консультування з питань оподаткування і права.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY