detector.media
26.11.2012 18:12
Обвинувачені у вбивстві Розвадовського своєї провини не визнають

26 листопада  на засіданні Дарницького районного суду Києва жоден з обвинувачених у вбивстві і співучасті у вбивстві фотокореспондента газети «2000» Віталія Розвадовського свою провину не визнав. Про це пише «РБК-Україна» з посиланням на інформацію від представників сім'ї загиблого.

 

Наступне засідання у справі відбудеться 6 грудня о 12:00.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», розгляд справи  проходить у закритому режимі. Таке рішення 19 листопада оголосила  головуюча суддя Тетяна Щасна, задовольнивши клопотання адвоката підсудного.

 

 Як вже повідомляла «Детектор медіа», справа щодо вбивства Віталія Розвадовського перебуває у суді з травня 2012 року. Однак її розгляд неодноразово переносився: спершу через стажування суддів, а далі - через зайнятість адвокатів та декретну відпустку головуючої.

 

Нагадаємо,  фотокореспондент тижневика «2000» Віталій Розвадовський загинув у ніч з 28 на 29 листопада 2011 року. Йому завдали численних ножових поранень близько 23:00 у під'їзді будинку, розташованого за адресою Харківське шосе, 168г. Після того, як його доставили у лікарню, він помер від втрати крові. Основною версією слідства був побутовий конфлікт зі знайомим фотографа, 17-річним Ярославом Полушкіним. Повідомлялось також, що обвинуваченими у справі є четверо киян. Ярослав Полушкін, який на даний момент уже досяг повноліття, є головним підозрюваним у скоєнні вбивства.

 

Адвокат обвинуваченого Віктор Чевгуз наполягає на тому, що його довіритель не скоював умисного вбивства, а лише оборонявся. Натомість адвокат родичів загиблого Євгеній Солодко переконаний, що вбивство фотографа було сплановане і вчинене з корисливих мотивів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY