detector.media
26.11.2012 17:23
«Перший Ukraine» запустив новий логотип

Супутниковий канал Національної телекомпанії України - «Перший Ukraine» презентував свій новий логотип, виконаний у національній стилістиці. Про це йдеться на сайті Першого каналу.

 

Цей логотип буде використовуватися в усіх зовнішніх матеріалах та новій графіці каналу.  Нова графіка буде презентована за два тижні, а сайт «Першого Ukraine» з'явиться у грудні.

 

«Основою в графічному оформленні каналу «Перший Ukraine» та його лого є українська вишивка, народний орнамент, характерний для української культури. Орнаментація - це свого роду «паспорт»  країни. Основні кольори графіки - червоний, чорний та білий, які становлять колірну гаму української вишивки», - зазначила дизайнер Христина Асика, яка займалась розробкою логотипу.  

 

Слоганом каналу буде - «Україна поруч!».

Та виглядав колишній логотип

Такий вигляд має новий логотип каналу

 

Генеральний продюсер каналу «Перший Ukraine» Сергій Логунов зазначив,  що слоган відповідає головному завданню каналу: «Зробити канал максимально доступним для всіх наших глядачів як за кордоном, так і в Україні. Наша першочергова мета - стати найкращим українським супутниковим каналом».

 

Із 15 жовтня 2012 року «Перший Ukraine» вийшов в ефір з оновленою сіткою мовлення. З вересня канал доступний для власників супутникових тарілок у більш ніж 30 країн світу. Канал мовить у відкритому доступі на території від східних провінцій Іспанії до європейської частини Російської Федерації включно.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY