detector.media
22.11.2012 18:13
Ток-шоу «Один за всіх» на СТБ стартує 4 грудня
Ток-шоу «Один за всіх» на СТБ стартує 4 грудня
Виходитиме в слоті реаліті «Вагітна у 16»

Ток-шоу власного виробництва телеканалу СТБ «Один за всіх» із ведучим Дмитром Карпачовим стартує у вівторок, 4 грудня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ток-шоу виходитиме щовівторка о 22:25. Зараз у цьому слоті виходить реаліті-шоу «Вагітна у 16», пост-ток-шоу до якого веде Дмитро Карпачов.

 

У кожній програмі підніматимуться дві теми, котрі схвилювали громадськість і котрі варті детального висвітлення. Відверті історії героїв у студії коментуватимуть експерти та глядачі, а ведучий-психолог ставитиме себе на місце кожного учасника дискусії, підказуючи правильне рішення.

 

«Аналізуючи резонансні історії, ми на чужих помилках хочемо навчити глядачів більш усвідомлено ставитись до життя, - розповідає ведучий проекту, психолог Дмитро Карпачов. - Мені необхідно бути суворим ведучим, аби довести: не можна бути байдужим до проблем, необхідно нести відповідальність за власне життя і не боятись його змінювати».

 

Героями першої програми стане родина Оклей. Світлана Оклей, яка отримала від президента звання «мати-героїня», вбила двох зі своїх 11 дітей, а щоб ніхто не помітив пропажі, вкрала дівчинку із сусіднього села. Діти Світлани Оклей у програмі «Один за всіх» готові говорити про те, як їм насправді жилося у «зразковій» родині. Одна із доньок, котра допомагала матері позбавлятися тіл молодших сестер, намагається пояснити, чому не зупинила матір і чому промовчала про її звірські злочини.

 

СТБ спершу анонсував запуск свого соціального ток-шоу «Один за всіх» 13 липня. Тоді ведучим планувався Ігор Кондратюк. Згодом прем'єру перенесли на невизначений час. У вересні стало відомо, що замість Ігоря Кондратюка ведучим ток-шоу стане Дмитро Карпачов, який є обличчям таких програм СТБ, як «Кохана, ми вбиваємо дітей», «Детектор брехні», «Все буде добре».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY