detector.media
22.11.2012 15:50
UNICEF в Україні відзначить своє 15-річчя на Film.ua Studio

24 листопада на Film.ua Studio відбудеться святкування 15-річчя UNICEF в Україні. Про це повідомляє піар-служба студії.

 

Для святкування цієї важливої ​для діяльності Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні дати було вирішено залучити дітей з різних соціальних верств, дітей з обмеженими можливостями, дітей-сиріт та дітей із неблагополучних сімей. На свято, яке відбудеться на Film.ua Studio, також запрошені зірки українського кіно та телебачення із їх дітьми. Головна мета - звернути увагу громадськості на важливість забезпечення рівності усіх неповтолітніх, незалежно від їх життєвих обставин. З вітальним словом виступить Голова Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Юкіе Мокуо та директор Film.ua Сергій Созановський.



В рамках святкування буде також презентовано соціальний ролик UNICEF, який Film.ua та студія Signal Red подарували Представництву Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні до свята. Над звуковим супроводом ролика працювала українська співачка Гайтана. Ролик уперше вийшов у програмі «Інтер - Ранок» на поточному тижні.


 
Головна концепція UNICEF: всі діти мають рівні права. У світі - понад 2 мільярди дітей, 8 мільйонів з яких живуть в Україні. Права дітей передбачені Конвенцією ООН про права дитини, яку Україна ратифікувала у 1991 році.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY