detector.media
22.11.2012 12:41
Екс-керівник «MTV Україна» Денис Логвиненко перейшов у рекламну агенцію Prodigi
Екс-керівник «MTV Україна» Денис Логвиненко перейшов у рекламну агенцію Prodigi
Пан Логвиненко розвиватиме новий рекламний напрям – брендований контент

Екс-керівник телеканалу «MTV Україна» Денис Логвиненко очолив новий напрямок брендованого контенту* (branded content & entertainment) в агентстві цифрового маркетингу Prodigi. Про це йдеться в повідомленні агенції.

 

У пана Логвиненка великий досвід роботи у сфері реклами і ТБ, відзначають у Prodigi, у тому числі два роки на позиції керівника з продажу спонсорства нішевих каналів Inter Media Group і півтора року - керуючого директора «MTV Україна», який він залишив у жовтні 2012 року.

 

Новий відділ Prodigi під керівництвом Дениса Логвиненка буде спеціалізуватися на крос-медійних кампаніях на всіх етапах - від розробки ідеї до продюсування проектів та розвивати сферу брендованого контенту в українській рекламі.

 

«Branded content був зіркою останнього рекламного фестивалю у Каннах. Світові кейси показали, що бренди все частіше і все охочіше будуть погоджуватися на кампанії з ним. Звична парадигма розвитку кампаній - це історія брендів, де продукт знаходиться в центрі комунікації. Моя мета - зробити так, щоб у центрі кампанії були історії споживачів за підтримки продукту», - сказав Денис Логвиненко.

 

«Ми завжди знали, що напрямок branded content - один з найбільш перспективних у діджитал-маркетингу, як з точки зору креативу, так і з точки зору ефективності - адже такі проекти дозволяють використовувати переваги двох і більше каналів. Експертиза Дениса допоможе нам підняти рівень крос-медійних проектів, які стають нашим пріоритетним напрямком», - зазначила Оксана Завойко, директор Prodigi.

 

У портфоліо агентства Prodigi, що входить до групи Tabasco, вже понад 10 реалізованих крос-медійних проектів, серед яких «Х-Фактор Онлайн» і проекти щодо співпраці ТМ Lipton і шоу «Х-Фактор», «Фабрика зірок», спецпроект з М1 для «Кіта-порталу» та багато інших.

 

* Брендований контент (branded content) - рекламний прийом, інтеграція бренду і розважального чи інформаційного контенту, при якому рекламна позначення не є очевидним. Брендований контент об'єднує поняття «реклама» і «розвага» в єдине і представляється як розважальний зміст з високою часткою якісного спонсорського уявлення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY