detector.media
21.11.2012 18:50
Дніпропетровський 34 канал запустив тревел-шоу «Безумний автостоп»
Дніпропетровський 34 канал запустив тревел-шоу «Безумний автостоп»
Тревел-шоу, у якому ведучі подорожують автостопом по Туреччині та Грузії

20 листопада у Дніпропетровську відбулася презентація нового проекту 34 каналу «Безумний автостоп». Програма стартувала в ефірі 2 листопада, загалом в ефір вийде 10 серій.

 

«Безумний автостоп» - це тревел-шоу, у якому ведучі - Станіслав Капралов і Василь Москаленко - подорожують автостопом по Туреччині та Грузії. Дев'ять серій проекту розповідають про турецькі міста, одна - про Грузію.

 

«Нашою метою було створити передачу, цікаву для молоді. Саме тому ми зробили ставку на гумор, якісну картинку і нестандартний підхід до подання інформації», - зазначив Станіслав Капралов.

 

Зйомки програми стартували після фінального матчу Євро-2012 з Києва. Автори прибули в Одесу, звідки вирушили до Стамбула. Із цього турецького міста і почався автостоп. За час мандрівки знімальна група об'їздила понад 40 міст, найбільшими з яких окрім Стамбула є Анкара, Ізмір, Бурса, Анталія.

 

У «Безумному автостопі» глядач не побачить сухої географії, історії і статистики, тому що автори не ставили за мету дублювати «Вікіпедію». «Ми розповідали про те, що бачили на власні очі, нашим завданням було показати життя в Туреччині зсередини», - додав пан Капралов.

 

Автори працювали без сценарію, режисера і постановок та постійно імпровізували, говорить Василь Москаленко. «Ми намагалися знайти новий жанр, зробити не просто передачу про мандри, а мікс із тревел-шоу, гумористичної програми і реаліті. У процесі монтажу ми дуже багато експериментували з обробкою відео», - сказав ведучий.

 

Оператором програми виступив Євген Смирнов, режисером монтажу - Влад Журавльов. «В одній із серій, до речі, ми привідкриємо таємницю роботи людини з камерою, покажемо залаштунки очима нашого оператора», - додав Василь Москаленко.

 

За словами генерального директора 34-го каналу Андрія Будяка (на фото), канал експериментував і шукав новий формат. «Уже можна сказати, що експеримент вдався - наразі "Безумний автостоп" став найрейтинговішою програмою на дніпропетровському телебаченні», - заявив він.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - 34.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY