detector.media
21.11.2012 10:15
Міліція не порушила кримінальну справу за напад на журналіста «Укрінформу» через брак даних
Наталя Тидень, яку зловмисник вдарив по голові, не пам’ятає, як це було

Святошинське районне управління внутрішніх справ м. Києва відмовило в порушенні кримінальної справи у зв`язку з нападом на журналіста Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» Наталію Тидень. Про це йдеться у постанові, підписаній одним із оперуповноважених працівників райуправління, повідомляє «Укрінформ».

 

У порушенні справи за статтею 185 Кримінального кодексу України відмовлено через брак даних, що вказують на наявність злочину, зазначається у постанові.

 

«Де саме та при яких обставинах втратила своє майно Тидень Н.О. не пам`ятає та чітко пояснити не може», - аргументують у міліції.

 

Нагадаємо, 12 листопада близько 21.00 невідомий зловмисник напав та пограбував контент-редактора Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» Наталію Тидень. Інцидент стався біля метро «Святошин», неподалік будинку, де мешкає журналістка. Співробітниця агентства поверталася додому після виконання редакційного завдання.

 

Невідомий зловмисник вдарив жінку зі спини по голові, і вона втратила свідомість. Нападник забрав у неї сумочку з документами, мобільним телефоном та іншими особистими речами. Потерпілу доставили до Київської міської лікарні швидкої допомоги, де їй було поставлено діагноз «Закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій тім'яної області голови».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY