detector.media
19.11.2012 16:47
Телеканал «1+1» покаже стрічку «Висоцький. Дякую, що живий»
Телеканал «1+1» покаже стрічку «Висоцький. Дякую, що живий»
На телеканалі відбудеться показ стрічки, яка вийшла на великому екрані рік тому

«1+1» покаже  фільм «Висоцький. Дякую, що живий». Про це повідомляє прес-служба каналу.  Стрічка вийде в ефір 24 листопада о 20.15.

 

«Висоцький» вийшов у кінотеатрах 1 грудня 2011 року  одночасно в Україні, Росії, Білорусі, Казахстані, Польщі, Німеччині, Прибалтиці і в інших країнах.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», «1+1» є власником ексклюзивних прав на дистрибуцію стрічки в Україні, а генеральний директор каналу Олекандр Ткаченко виступив продюсером фільму разом з Анатолієм Максимовим та  Костянтином Ернстом.

 

Нагадаємо, автором сценарію стрічки став Микита Висоцький. В основі сюжету - історія, яку розповів свого часу близький друг Висоцького Всеволод Абдулов про п'ять днів з життя актора, коли він пережив клінічну смерть на гастролях у Бухарі 1979 року.

 

Головну роль у картині зіграв Сергій Безруков. Образ Висоцького відтворювали з використанням силіконово-пластикового гриму і технологій комп'ютерної обробки зображень. Маску-робот обличчя створювали протягом 6 місяців. Грим Безрукова щодня займав від 4 до 6 годин. Ще півтори години йшло на те, щоб його розгримувати. Сергій Безруков виходив на майданчик вже у гримі, а у визивному листі замість його прізвища було написано «Висоцький».

 

 Бюджет картини  - 12 мільйонів доларів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY