detector.media
19.11.2012 13:27
22 листопада - семінар-тренінг Антона Підлуцького «Відмінності в роботі з інформацією в різних форматах ЗМІ»

Черговий семінар-тренінг для журналістів у рамках проекту «Практична журналістика» відбудеться в четвер, 22 листопада, з 12.00 до 17.00, у прес-центрі інформаційного агентства «STATUS QUO (Харків, вул. Артема, 46, 4-й поверх). .

 

Організатор проекту - інформаційне агентство «STATUS QUO» в партнерстві з групою «DCH» і ФК «Металіст». 

 

Спікер - шеф-редактор інформаційного холдингу «РБК-Україна» Антон Підлуцький.

 

У ході семінару-тренінгу будуть розглянуті питання підбору та інтерпретації інформаційних матеріалів для інформаційних агентств, щоденних газет, тижневиків, журналів (ділових і «глянцю»), радіостанції та інтернет-порталів (зокрема, особливості структурування міських та галузевих порталів). Учасники виконають практичні завдання, проведуть роботу над помилкам, зможуть поставити тренеру всі їхні питання.

 

Інформація про спікера:

Антон Підлуцький народився 19 червня 1972 року в м. Суми, навчався на історичному факультеті Сумського державного педагогічного університету. Випускник української школи політичних студій, школи цифрової журналістики, розслідувальної журналістики (проекти IREX).

У минулому - заступник головного редактора, випусковий редактор газети «Економічні вісті», головред журналу b-2-b «Торговельна справа», автор низки проектів на радіостанціях. З 2009 р. - шеф-редактор інформаційного холдингу «РБК-Україна», що включає в себе ІА «РБК-Україна», онлайн-студію «РБК-Україна», жіночий журнал www.evita.fm, сайти www.utro.ua і www.turbo.ua.

 

Анкета для участі у тренінгу

 

Контакти: 050-406-02-57 (Яна Кутіна), 095-290-79-98 (Ігор Ніколаєв)

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY