detector.media
17.11.2012 16:10
Компанія «Кінотур» спростувала інформацію про причетність до обшуків податкової міліції
Чий наказ виконували люди в масках, кінокомпанія наразі з`ясовує

«Кінотур» спростувала інформацію про причетність податкової міліції України до обшуків у її офісі. Про це йдеться в заяві компанії.

 

«Враховуючи всі обставини ситуації, ми просто переплутали працівників різних правоохоронних органів. Тому хочемо висловити щирі вибачення перед податковою міліцією України, яка не має ніякого відношення до цих подій», - зазначено в тексті заяви.

 

Також представники «Кінотура» закликали правоохоронні органи діяти виключно у відповідності з законодавством.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 16 листопада, близько 10:30 ранку представники силових структур в масках і з автоматами частково заблокували роботу компанії. Зокрема, зірвалися терміни виробництва восьми фільмів, серед яких художня картина «Параджанов», створена у співпродукції України, Франції, Грузії та Вірменії. Силовики провели обшук у приміщеннях офісу «Кінотура», вилучили документи в бухгалтерії, юридичному відділі і у директора. Керівництво компанії викликали на допит до прокуратури. Залишили приміщення невідомі о 16:45. Інформація щодо того, кого представляли силовики, як відзначив у коментарях «Детектор медіа» медіакоординатор компанії Денис Масліков, наразі з`ясовується.

 

Після інциденту компанія поширила заяву, у якій стверджувалося, що обшук провели представники податкової міліції. У відповідь Державна податкова служба у місті Києві заявила, що не проводила жодних заходів відносно підприємства «Кінотур» і звернулася до компанії з проханням спростувати цю інформацію.


«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY