detector.media
16.11.2012 18:34
Україна поділилася досвідом запровадження стандартів захисту особистого життя в ЗМІ
Українські медійні організації представили на міжнародній конференції «Рекомендації по захисту недоторканості приватного життя в засобах масової інформації в Україні»

Учасники міжнародної конференції Мережі організацій саморегулювання ЗМІ «Висвітлення в ЗМІ виборів. ЗМІ і особисте життя громадян», яка відбулася 15-16 листопада в Києві, вирішили обговорити в своїх країнах досвід України стосовно запровадження стандартів захисту особистого життя в ЗМІ та можливість його застосування.

 

Виконавчий секретар НМПУ і член Комісії з журналістської етики Сергій Гузь представив гостям з Азербайджану, Вірменії, Грузії, Молдови, Росії, України і Таджикистану досвід співпраці між українськими медійними організаціями та Радою Європи, у підсумку якого були напрацьовані «Рекомендації по захисту недоторканості приватного життя в засобах масової інформації в Україні».

 

Учасники заходу вирішили провести наступну зустріч навесні 2013 року у Баку, на якій планують розглянути питання журналістської етики в нових медіа, транскордонних скарг та обговорити, як боротися з плагіатом. Вони створили сторінку Мережі організацій саморегулювання ЗМІ у Facebook.

 

Нагадаємо, міжнародна конференція відбулася за підтримки Ради Європи, в ній взяли участь представники саморегулюючих журналістських організацій Азербайджану, Вірменії, Грузії, Молдови, Росії, України і Таджикистану.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY