detector.media
10.11.2012 15:10
Дуня Міятович закликала поліцейських і журналістів до взаємовповаги під час мітингів
І наголосила на необхідності визначити обов'язки представників ЗМІ та поліції під час масових акцій

Представник ОБСЄ Дуня Міятович закликала поліцію і журналістів «навчитися не заважати роботі один одного під час масових протестнних акцій». Про це вона сказала сьогодні, 10-го листопада, під час семінару в Баку, присвяченому питанням взаємин правоохоронців та ЗМІ, повідомляє азербайджанський сайт The First News.

 

«Безпека журналістів для нашої організації принципово важлива, тому проведення подібних семінарів необхідно, щоб журналісти в майбутньому не стикалися з такими проблемами», - сказала пані Міятович.

 

Відзначивши, що ОБСЄ високо цінує значимість проведення подібних семінарів, Міятович сказала, що його мета полягає саме в тому, щоб визначити обов'язки представників ЗМІ та поліції під час масових акцій.

 

«Звичайно, у поліцейських теж важливі обов'язки, і обидві сторони повинні створити таку обстановку, щоб ніхто не заважав роботі іншого», - сказала вона.

 

Дуня Міятович очолює делегацію ОБСЄ на Глобальному форумі з управління і інтернетом, що авершив свою роботу в Баку напередодні. За словами Міятович, за час перебування в Баку вона проводила зустрічі як з представниками влади Азербайджану, так і з неурядовим організаціями і журналістами. На цих зустрічах вона від імені ОБСЄ заявила про необхідність захисту прав журналістів і блогерів.

 

Нагадаємо, перед початком міжнародного Форуму з управління інтернетом під егідою ООН, представники ОБСЄ виступили з новою критикою становища зі свободою слова в Азербайджані.

 

«Детектор медіа»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY