detector.media
09.11.2012 13:05
На «Україні» вийде прем’єра документального циклу «Легенди» від Сергія Майорова
На «Україні» вийде прем’єра документального циклу «Легенди» від Сергія Майорова
У кожному випуску – історії трьох знаменитих жінок з України або країн пострадянського простору

У неділю, 18 листопада, о 10:00 на телеканалі «Україна» стартує прем'єрний показ документального циклу «Легенди». Проект присвячений видатним жінкам нашого часу, які розкажуть про свій шлях до успіху і визнання, повідомляє прес-служба каналу.

 

У кожному випуску програми «Легенди» розповідатиметься про трьох великих жінок з України або з країн пострадянського простору, історії яких об'єднані однією темою. Героїні поділяться своїми одкровеннями про славу та кохання, про родину та друзів, про мрії і про те, чим живуть сьогодні.

 

«Стати легендою - це означає прожити життя так, щоб залишити про себе тільки добру пам'ять. "Легенди" - це історії великих жінок сучасності: ними захоплювалися, їх носили на руках, їм наслідували... На публіці вони не показують своїх переживань. Кожна героїня - сильна жінка, яка може бути вразливою, але завжди зуміє витримати всі випробування долі», - говорить автор проекту Сергій Майоров.

 

Своїми історіями поділяться співачки Ніна Матвієнко, Едіта П'єха, Нані Брегвадзе, Олена Образцова й Тамара Синявська, акторки Ада Роговцева та Ірина Буніна, режисер Алла Сурікова, балерина Ніна Семізорова, фігуристка Ірина Родніна, тренер з фігурного катання Тетяна Тарасова, телеведуча та політик Ірина Хакамада, письменниця Олександра Марініна, онколог Софія Дар`ялова, диктор Анна Шатілова.

 

Проект виходитиме щонеділі, о 10:00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY