detector.media
08.11.2012 11:46
Помер літредактор ICTV Федір Кириченко
Помер літредактор ICTV Федір Кириченко
Він озвучував серіал «Альф» і мультфільм «Вольтрон - оборонець Всесвіту»

7 листопада пішов з життя літературний редактор ICTV Федір Кириченко, який майже двадцять років пропрацював на цьому каналі.

 

Федір Кириченко починав трудову діяльність як актор. Після закінчення Київського інституту театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого долучився до Житомирського театру, згодом став актором Київської філармонії, театру «Водевіль», «Зоряного театру».

 

На ICTV пан Кириченко почав працювати з 1994 року. Був головним редактором каналу (1994-1999), далі два роки був головним редактором студії «Пілот».

 

Разом з ICTV починав опановувати методику озвучування та дублювання кіно та мультфільмів. Голосом Федора Кириченка говорять герої улюбленого мультсеріалу «Вольтрон - оборонець Всесвіту» та інші. Його голос звучить за кадром у фантастичному серіалі «Альф».

 

«Неперевершений літредактор, безвідмовний навіть тоді, коли вже мав купу текстів на вичитку. Інтелігентний, надзвичайно чемний. Людина великої доброти, великого серця», - пише про Федора Антоновича Кириченка прес-служба ICTV.

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним, близьким Федора Кириченка. Світла йому пам'ять.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY