detector.media
05.11.2012 15:13
Директором з маркетингу United Online Ventures став Ельдар Нагорний
Директором з маркетингу United Online Ventures став Ельдар Нагорний

Директором з маркетингу United Online Ventures став Ельдар Нагорний. Роботу він розпочав з 1 листопада. По це повідомив керівник компанії Дмитро Лисицький, пише ain.ua.

 

Віктор Кривенко, який раніше обіймав цю посаду, звільнився з компанії місяць тому і зараз працює в компанії Devellar. «Я знову колега зі Стасом Гладковим. В Devellar він займається SMM, я - маркетингом. Devellar - це велика e-commerce-компанія, націлена на західний ринок, з офісами в Києві (200 осіб), Нью-Йорку, Філіппінах. В тому числі, компанія надає послуги IT-і маркетинг-аутсорсингу. Нещодавно ми запустили корпоративний сайт», - зазначив пан Кривенко.

 

Раніше Ельдар Нагорний очолював відділ маркетингу в «УМХ-Онлайн». Однак у 2012 році він залишив компанію, і перейшов на посаду керівника онлайн-маркетингу російського холдингу Hearst Shkulev Media. До УМХ він працював в MediaPort.

 

Нагадаємо, у вересні «Український медіахолдинг» офіційно підтвердив інформацію при призначення Дмитра Лисицького новим директором United Online Ventures.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - ain.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY