detector.media
31.10.2012 18:07
Tonis запускає программу «Ранкове Espresso»

1 листопада на телеканалі Tonis (ТОНІС) стартує нова інформаційно-розважальна програма «Ранкове Espresso», яка буде виходити в ефір о сьомій ранку по буднях. Про це повідомляє пресс-служба телеканалу Tonis.

 

Ведучими телепрограми стали Ліза Курбанмагомедова (російська та українська акторка, ведуча програми «Кінофан»), Олена Вознесенська (ведуча програми «Країна порад»), Назар Довгий (ведучий інформаційної програми «Соціальний пульс») і Тарас Кобзар (журналіст).

 

Програма «Ранкове Espresso» розповість глядачам, як найкраще провести свій день та не потрапити в незручні ситуації. Виробники проекту обіцяють поради зірок, фахівців та експертів з різних питань, які розкажуть про те, з чого потрібно розпочинати ранок. Також телеведучі розкриють таємниці краси, правильного харчування та здорового способу життя. Окрім цього, глядачі зможуть глибше проникнути в специфіку різних професій, спостерігаючи, як проводять ранок стюардеси, машиністи метро, лікарі та представники інших спеціальностей.

 

Телеканал запевняє, що шлягери минулого, сучасні музичні хіти, а також цікаві, корисні та пізнавальні рубрики «Ранкового Espresso» дозволять глядачам швидше прокинутися і отримати порцію бадьорості на весь день.

 

Аліса Хамчич, для «Детектор медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY