detector.media
31.10.2012 11:33
«Інтер» покаже нові серіали Star Media та «Української продакшн-студії»

5 листопада на «Інтері» вийде прем'єра 8-серійної військової драми виробництва кінокомпанії Star Media - «Полювання на гауляйтера». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Серіал транслюватиметься о 21:00 з понеділка по четвер (в понеділок і четвер - по три серії, у вівторок і середу - по дві серії поспіль).

 

В основі сюжету серіалу - історичний факт - вбивство у Мінську в 1943 році керівника окупаційної адміністрації в Білорусі Вільгельма Кубі.

 

Головні ролі в картині виконують Анастасія Заворотнюк, Марія Машкова та Олександр Дяченко, Людмила Чурсіна, Лариса Лужина, Ірина Бякова, Андрій Межуліс. Режисер - Олег Базиліо, сценарист - Ігор Тер-Карапетов, продюсери Артем Доллежаль, Влад Ряшин.

 

«Полювання на гауляйтера» Star Media виробляла у ко-продакшині з «Білорусьфільмом».

 

За тиждень на «Інтері» стартує кримінальний серіал «Одеса-мама» виробництва ТОВ «Українська продакшн-студія». Прем'єрні чотири серії вийдуть 11 листопада, а надалі стрічка транслюватиметься у будні о 21:00.

 

Кадр із серіалу «Одеса-мама»

 

Режисер - Марк Горобець, сценарист Олександр Качан. У ролях: Дмитро Дюжев, Катерина Гусєва, Евклід Кюрдзідіс, Петро Федоров, Світлана Устинова, Олександр Доронін, Тимофій Трибунцев, Костянтин Косинський, Станіслав Боклан, Олеся Жураковська, Сергій Калантай та інші.

 

Дія серіалу «Одеса-мама» розгортається в кінці шістдесятих у радянській Одесі, де правлять кримінальні банди.

 

Нагадаємо, серіал з такою ж назвою за книгою Анатолія Барбакару знімає Star Media

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY