detector.media
30.10.2012 17:07
Яна Мойсеєнкова очолить «Фокус»
Яна Мойсеєнкова очолить «Фокус»
Тамара Бабакова стане директором з розвитку інтернет-проектів сегмента ділових медіа УМХ

5 листопада Яна Мойсеєнкова буде призначена головним редактором журналу «Фокус» і сайту Focus.ua, які входять до ділового сегменту «Українського медіахолдингу» (УМХ, UMH group). Тамара Бабакова, яка раніше займала цю посаду, перейде на позицію директора з розвитку інтернет-проектів сегмента ділових медіа УМХ. Про це йдеться в повідомленні УМХ.

 

Яна Мойсеєнкова з 2004-го по березень 2012 року займала посаду головного редактора ділового тижневика «Контракти».

 

У проекті «Фокус» пані Мойсеєнкова планує зосередитися на наданні читачам якісної політичної та економічної інформації. «З початком нового політичного циклу різко зростає попит на зрозумілу і достовірну політекономічну інформацію. Читачі хочуть знати, що насправді відбувається, і що з цим робити. І "Фокус" повинен розповісти про це з розумінням контексту, спираючись на власну інформацію і використовуючи власні, а не чужі мізки. Таке завдання цікаве редактору і корисне читачеві», - зазначає Яна Мойсеєнкова.

 

Тамара Бабакова працювала головним редактором «Фокусу» з вересня 2011 року по листопад 2012 року. Перед нею стояло завдання об'єднати редакції журналу та інтернет-порталу в конвергентному медіапроекті під брендом «Фокус», з яким вона, за даними УМХ, успішно впоралася. Сьогодні сайт і журнал інтегровані, і їхні редакції працюють спільно.

 

За рік у «Фокусі» вдалося зібрати команду, яка вміє писати і для журналу, і для інтернету, й «упаковувати традиційні для тижневика теми в сучасні формати», каже пані Бабакова. У виданнях відбулися серйозні і давно назрілі зміни в дизайні, підтримкою і розвитком якого займається арт-директор Денис Капустянчик. «Впевнена, Яні як досвідченому редактору друкованих видань буде не нудно працювати в проекті, а її навички допоможуть підсилити ключові для цього сегменту преси розділи, пов'язані з економікою та бізнесом», - додає Тамара Бабакова.

 

УМХ задоволений результатами роботи Тамари Бабакової. «За рік їй вдалося добитися відмінних показників, що постійно зростають. Тому ми запропонували Тамарі застосувати свої ідеї для розвитку інтернет-проектів UMH group. Також ми раді вітати в своїх лавах такого професіонала, як Яна Мойсеєнкова, яка, безсумнівно, зробить великий внесок у подальший розвиток проекту», - коментує Надія Шаломова, директор ділового сегмента УМХ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY