detector.media
30.10.2012 13:44
«Радіо Ера» висвітлюватиме діяльність депутатів за 751 тис. грн до кінця року
За чверть мільйона гривень на місяць

Дирекція телерадіопрограм Управління справами Верховної Ради України 22 жовтня уклала угоду з ТОВ «Телерадіокомпанія "Радіо Ера"» на висвітлення роботи народних депутатів України. Вартість угоди склала 751 тисяч гривень. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

За ці гроші Верховна Рада замовила «висвітлення діяльності законодавчого органу недержавними телерадіоорганізаціями з метою більш широкого, повного та об'єктивного інформування громадян України, міжнародної спільноти про діяльність народних депутатів» з жовтня до кінця 2012 року. Тобто вартість послуг «Радіо Ера», яка належить народному депутату від Партії регіонів Андрію Деркачу, оцінено в чверть мільйона гривень на місяць.

 

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника» оскільки «Радіо Ера» задовольняє потреби парламенту, маючи майже 100% покриття та спроможність забезпечення участі керівництва Верховної Ради України, голів та заступників голів комітетів, народних депутатів у запису інформаційно-аналітичних програм.

 

«Крім того, Дирекція телерадіопрограм співпрацює з "ТРК Радіо Ера" з 2003 року», - йдеться в обґрунтуванні закупівлі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY