detector.media
26.10.2012 18:03
Новий канал знімає ситком за форматом Sony та адаптує America’s Best Dance Crew
Новий канал знімає ситком за форматом Sony та адаптує America’s Best Dance Crew
Плани каналу на 2013 рік

Новий канал знімає ситком за форматом Drop Dead Diva («До смерті красива») компанії Sony Pictures. Про це в коментарі «Детектор медіа» розповів генеральний директор каналу Володимир Локотко.

 

За сюжетом Drop Dead Diva молода вродлива білявка помирає, після чого повертається назад на Землю в тілі товстої юристки - повної протилежності самій собі в минулому.

 

Ситком знімається у копродакшні із Sony Pictures, повідомив пан Локотко. Вихід проекту в ефір заплановано на наступний рік.

 

Це не єдиний серіал, який готуватиме канал, однак інші проекти перебувають у розробці, на стадії предпродакшну, тому інформацію про них Володимир Локотко не розголошує. Ідеї ситкомів якраз підшукує новостворена компанія Vaverka Production холдингу StarLightMedia.

 

Наступного року Новий канал випустить також шоу за американським  форматом America's Best Dance Crew («Найкраий танцювальний колектив Америки»). Про це пан Локотко розповів під час презентації каналу для рекламодавців.

 

America's Best Dance Crew - це велике шоу з елементами реаліті, де танцювальні команди змагаються за приз у розмірі 100 тисяч доларів. Щотижня команди долають випробування та виконують різні танцювальні трюки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY