detector.media
26.10.2012 17:07
«Піксель» запустив перший проект власного виробництва «Тіві абетка»
«Піксель» запустив перший проект власного виробництва «Тіві абетка»
5-хвилинна програма навчає дітей української абетки

Дитячий телеканал «Піксель» медіагрупи «Інтер» запустив перший проект власного виробництва - навчально-розвиваючий цикл програм для малюків «Тіві абетка». Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Програму веде Олеся Гайова - акторка, співачка і телеведуча родом з Кременчука Полтавської області, учасниця талант-шоу «Україна сльозам не вірить» на Новому каналі.

 

У кожному випуску «Тіві абетки» Олеся Гайова разом зі своїми маленькими помічниками у веселій та ігровій формі вивчають українські літери та слова, виконують різноманітні творчі завдання, а також дізнаються про все найцікавіше, що оточує наймолодшого глядача у повсякденному житті.

 

Хронометраж програми - 5 хвилин. Вона виходитиме щодня о 7:30, 12:50 та 16:40.

 

«Від запуску телеканалу ми активно працювали над цікавими ідеями навчальних та розвиваючих проектів для дітей, - розповідає виконавчий директор телеканалу «Піксель» Костянтин Стрюков. - "Тіві абетка" - наш перший якісний український проект для українського глядача. Ми пишаємось результатом нашої роботи та впевнені, що малюки із задоволенням дивитимуться програму».

 

«Піксель» з'явився в телеефірі 15 квітня 2012 року на базі телеканалу Enter Music. Канал показує пізнавальні, навчальні, розвиваючі та розважальні шоу, телепередачі і мультфільми для сімейного телеперегляду зі всього світу. Серед найрейтинговіших проектів телеканалу - «Смішарики» (Смешарики), «Сім'я Чомучок» (Why Why Family), «Баранчик Шон» (Shaun the Sheep), «Пригоди Тіммі» (TimmyTime), «Малюк Джейк» (Baby Jake), «Вінкс» (Winx), «Зелене світло» (Green Light), «Чарлі та цифри» (Charlie and the Numbers), а також блок розвиваючих телепрограм від одного з найвідоміших дитячих телеканалів світу Baby TV.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY