detector.media
25.10.2012 14:49
«Розсміши коміка» виходитиме на «1+1» у вечірньому праймі суботи – як на «Інтері»

Телеканал «1+1» розпочне показ нових випусків проекту «Розсміши коміка» виробництва «Студії Квартал-95» із 27 жовтня. Проект виходитиме щосуботи о 18.30.

 

Про це повідомляє прес - служба каналу.

 

На телеканалі «Інтер» шоу «Розсміши коміка» теж виходило щосуботи - о 19.00.

 

«Розсміши коміка» - це розважальна програма, суть якої полягає в тому, що учасник шоу має розсмішити журі - Євгена Кошового та Володимира Зеленського. Якщо йому це вдасться, він отримає грошову винагороду, якщо ж ні - залишиться ні з чим.

 

Виступ кожного учасника проходить у п'ять етапів. Кожен етап триває одну хвилину. Якщо після проходження будь-якого з етапів претендентові вдалося розсмішити коміків або викликати у них посмішку, він має можливість відмовитися від подальшої боротьби і забрати свій поточний виграш в одну, п'ять, 10 або 20 тисяч гривень. Той, хто ризикне і вирішить боротися до кінця, має можливість заробити 50 тисяч гривень.

 

«У програми є конкретна місія - допомагати нам знаходити нові таланти. Адже у наших людей чудове почуття гумору і серед них дуже багато талановитих авторів. До того ж люди мають можливість заробити за допомогою свого таланту», - говорить Володимир Зеленський, художній керівник «Студії Квартал-95».

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», перший випуск шоу був показаний 19 лютого 2011 року на телеканалі «Інтер». Але нещодавно «Студія Квартал-95» офіційно оголосила про початок співпраці із «1+1».

 

Оригінальний український формат програми «Розсміши коміка» вже придбали та випустили у таких країнах як Росія, Литва та Казахстан.

 

Аліса Хамчич, для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY